Need for Speed (2014) Începuturi HD - Filme Online 2014 HD Subtitrate Limba Romana
Ultimele Filme :

Need for Speed (2014) Începuturi HD

Need for Speed Online
Gen: Actiune | Crima | Drama | Thriller
Durata: 131 Minute
Actori: Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul

Vezi Trailer


Descrierea Filmului Online:Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul online HD subtitrat Need for Speed: Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina şi libertatea curselor virtuale, plusând pe pasiunea pentru întreceri şi maşini cu sute de cai-putere. Aflat într-o permanentă goană pe şoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ţinând publicul cu sufletul la gură de la început până la final.

Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuşi este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.

O acţiune cu cifră octanică mare, Need for Speed: Începuturi 3D impresionează prin maşini puternice, curse contra-cronometru, urmăriri, explozii şi adrenalină, din martie pe marile ecrane.

Server I

Partea I


Partea II
Server II

Partea I


Partea II


Server III

Partea I

Partea II


Distribuie acest Film :

Trimiteţi un comentariu

 
Copyright © 2011. Filme Online 2014 HD Subtitrate Limba Romana - All Rights Reserved
Sitemap | DMCA | Contact
Powered by Blogger